Že več stoletij stari zapisi beležijo, kako akupunktura ohranja naravno lepoto in mladostnost obraza. Sodobne raziskave so dokazale tudi, da z akupunkturo lahko izboljšamo, ali celo odpravimo marsikatero kožno nepravilnost ali težavo. Učinkovitost kozmetične akupunkture tako že dolgo ne temelji več le na izjavah zadovoljnih strank, ampak je znanstveno dokazano dejstvo.
Je kozmetična akupunktura vrsta »liftinga«. Odgovor je: NE. Gre za popolnoma drugačen pristop, ki ne vključuje invazivnega rezanja, šivanja, ter uporabe kislin in pilingov. Estetska akupunktura ne povzroča hitrih, drastičnih sprememb in poškodb v podkožnih tkivih. Spomnite se, da so poškodbe na koži posledica dolgotrajnega izpostavljanja stresu, soncu in drugim vremenskim razmeram in jih je nemogoče varno in učinkovito izničiti z enim samim posegom.
Z estetsko akupunkturo lahko zmanjšamo drobne in zgladimo globlje gube. Stranke opazijo zmanjšanje podbradka in podočesnih mešičkov. Pogosto stranke presenečeno opažajo tudi izboljšan ten kože, splošno povišanje energije in splošen boljši izgled.

Save

Save

Save

Save